Esports

Els gols de la remuntada històrica del Barça contra el PSG, el vídeo més vist de l'any a la web de l'Esport3

Actualitzat

En el rànquing dels vídeos més vistos de la web i aplicació de mòbils d'Esport3 , el vídeo amb els gols del 6-1 del Barça al PSG en la tornada dels vuitens de final de la Champions és el més vist.

1 - Els gols d'una remuntada històrica (6-1): El Barça goleja el PSG per 6 a 1, amb un gol de Sergi Roberto en el temps de descompte, i es classifica per als quarts de final de la Champions.

2 - El Barça es reenganxa a la Lliga amb un triomf al Bernabéu (2-3): Leo Messi, en el temps de descompte, dona un triomf vital al Barça en la lluita per la Lliga.

3 - El "You'll never walk alone" del Liverpool, dedicat a les víctimes de Barcelona i Cambrils: minut de silenci al camp del Liverpool que acaba amb el "You'll never walk alone" dedicat a les víctimes de Barcelona i Cambrils.

4- Piqué s'emociona: "Estic orgullós dels catalans". El jugador del Barça s'emociona al final del partit, però això no li impedeix parlar clar sobre les càrregues policials de l'1 d'octubre i molts altres temes, com la decisió de jugar el partit d'aquest diumenge o el seu paper a la selecció.

5 - La tensa entrevista de Luis Enrique. L'entrenador del FC Barcelona no encaixa bé la desfeta davant del PSG (4-0), i ho demostra en aquesta entrevista amb Jordi Grau.

6- Neymar arriba a Barcelona i sense parlar del seu futur. Neymar aterra a l'aeroport del Prat després del seu viatge a la Xina enmig de les informacions sobre el seu traspàs al PSG.

7 - Els jugadors del Barça B consolen els de l'Eldenc després del 12-0. Els de Gerard López no tenen cap compassió del cuer i marquen una golejada històrica (12-0).

8 - Triomf històric del Girona a Montilivi (2-1). El conjunt de Pablo Machín va ser capaç de capgirar el gol inicial d'Isco i derrotar el Reial Madrid amb dianes de Stuani i Portu.

9- David Villa marca un gol de classe. L'asturià demostra que té el gol entre cella i cella. El davanter asturià assegura el triomf dels New York City amb una vaselina gairebé des del mig del camp al final del partit al camp del Philadelphia Union (0-2).

10 - Entrevista a José María García. El periodista i propietari del Movistar Inter, José María García, no es mossega la llengua i critica amb duresa Josep Maria Bartomeu en una entrevista.

 

ARXIVAT A:
Mésvist 2017E3 més vist 2017
Anar al contingut