Kevin Durant prova el tir a cistella davant l'oposició de Kevin Love (Reuters)
Bàsquet

Els Golden State Warriors s'imposen a Cleveland (102-110) i se situen a un triomf del títol de l'NBA

Kevin Durant (43 punts) ha sentenciat uns Cavaliers que perden 3-0, un desavantatge mai remuntat en una final

Actualitzat

Els Golden State Warriors estan molt a prop de revalidar del títol de campions de l'NBA després d'imposar-se (102-110) en el tercer partit de la final i de situar el 3-0 en el global de l'eliminatòria. Un 3-0 que mai cap equip ha estat capaç de remuntar per endur-se el títol. 

La fenomenal actuació de Kevin Durant, que ha anotat 43 punts, a més de capturar 13 rebots i 7 assistències, ha neutralitzat el partit de LeBron James, autor d'un triple-doble (33 punts, 10 assistències i 11 rebots).

Els Cavs han dominat a l'inici i han arribat a tenir 13 punts de renda al segon quart, que han quedat reduïts a 5 al descans (58-53). Els Warriors s'han acabat imposat al Quickens Loan Arena tot i que els seus tiradors no han funcionat: Stephen Curry ha anotat 4 tirs de camp en 16 intents per firmar 11 punts, i Klay Thompson n'ha fet 10 amb un 40% d'encert.

Però Durant, amb 6 triples de 9 intents, ha compensat el desencert dels seus companys. Ell mateix s'ha encarregat de sentenciar el partit amb un últim triple des de 10 metres a falta de 50 segons que ha col·locat el 100-106 en el marcador i que ha fet aixecar la bandera blanca per part dels Cavaliers.  

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut