Draymond Green, un dels triomfadors de la nit, celebra una cistella davant els Blazers (Reuters)
Bàsquet

Els Golden State Warriors salven una situació complicada davant els Portland Trail Blazers

Els vigents campions de l'NBA, encara sense Curry, han salvat una situació complicada davant els Portland Trail Blazers (110-99). Els Miami Heat s'avancen amb un triomf a domicili davant els Raptors (96-102).

Actualitzat

Els Golden State Warriors, encara sense Stephen Curry, han col·locat el 2-0 en la seva eliminatòria de semifinals de la Conferència Oest davant els Portland Trail Blazers (110-99). Els vigents campions, però, han hagut de suar la cansalada.     

El vibrant quart final dels Warriors (34-12) els ha impulsat cap a un nou triomf que instants abans havia perillat: els Blazers han arribat a situar-se amb 11 punts de renda després d'un triple de Damian Lillard (25 punts) sobre la botzina per tancar el tercer quart .

Els grans salvadors dels Warriors han estat Klay Thompson, autor de 27 punts -entre ells el triple que ha donat a l'equip el seu primer avantatge en l'últim quart-, i Draymond Green, que a més d'anotar 17 punts ha capturat 14 rebots, ha repartit 7 assistències i ha posat 4 taps. Ara, la sèrie es desplaça a Portland, on Curry tornarà a l'acció.

Els Heat colpegen primer

Triomf de gran valor el que han obtingut els Miami Heat en el primer partit de les semifinals de la Conferència Est, a la pista dels Toronto Raptors (96-102). Els de Miami no només es posen al davant en l'eliminatòria, sinó que, a més, tenen el factor pista i obliguen els Raptors a una reacció immediata. El base eslovè Goran Dragic, amb 26 punts, ha estat un dels puntals dels Heat a l'Air Canada Centre. L'altre ha estat el de gairebé sempre, Dwyane Wade, autor de 24 punts, set d'ells a la pròrroga.

Un temps afegit que es podria haver evitat si Kyle Lowry, base dels Raptors, no hagués anotat un espectacular triple des del mig del camp en l'últim segon del temps reglamentari. Al final, però, de poc els ha servit a la franquícia canadenca.

  

 

Anar al contingut