James Harden està tornant al seu millor nivell després d'un inici de temprada discret (Reuters)
Bàsquet

Els Golden State Warriors pateixen a Houston la tercera derrota en cinc partits

Els vigents campions de l'NBA mostren la seva pitjor cara davant uns Rockets a l'alça (107-86)

Actualitzat

Són els campions de les dues últimes temporades i continuen sent l'equip de referència a l'NBA. Però sembla que alguna cosa no acaba de rutllar en aquesta constel·lació d'estrelles que són els Golden State Warriors, privats de Stephen Curry per lesió. Les escridassades a la banqueta fa dos partits entre Kevin Durant i Draymond Green li van costar un partit de sanció a aquest últim. La seva tornada no ha servit per arreglar les coses: derrota a Houston (107-86), la tercera dels cinc últims partits.

Després d'un mal inici de campionat, el partit els ha arribat, als Rockets, a mitja recuperació i ha servit per confirmar que van cap amunt. Amb 27 punts de James Harden i 19 de Clint Capela, els de Houston no han tingut problemes per frenar uns Warriors on només Durant (20 punts) ha aguantat el tipus. A més a més, els de Houston han oficialitzat abans del partit la marxa de Carmelo Anthony, gens adaptat a l'equip.

Els Spurs cauen sense Gasol

És evident que l'absència de Curry minva el poder dels Warriors. També s'intueix que la baixa per lesió de Pau Gasol té relació amb la mala ratxa dels San Antonio Spurs, tot i que la participació del català, aquesta temporada, es limitava a un quart d'hora -ben aprofitat en la majoria de casos- per partit. Els números així ho semblen indicar: Gasol s'ha perdut els últims cinc partits, i els Spurs n'han perdut quatre. L'últim, a la pista dels Clippers (116-111). Ara, els texans tenen tantes victòries (7) com derrotes i ja són fora de la zona de play-off.    

Juancho es deixa anar

Un dels protagonistes de la nit és el madrileny Juancho Hernangómez, autor de 25 punts en el triomf dels Denver Nuggets sobre els Atlanta Hawks (138-93). L'equip miner, després d'un bon inici de temporada, s'havia estancat i sumava fins a quatre derrotes consecutives, per finalment desfogar-se amb un festival anotador davant dels Hawks. Hernangómez ha aconseguit la seva millor anotació de l'NBA, amb una sèrie de 9 tirs anotats de 12, però sis companys seus més han superat la barrera dels 10 punts.

Resultats de la jornada:

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs, 116 - 111
Denver Nuggets - Atlanta Hawks,  138 - 93
Houston Rockets - Golden State Warriors, 107 - 86

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut