Stephen Curry, 37 punts en mitja hora (Reuters)
Bàsquet

Els Golden State Warriors passen a les semifinals de conferència de l'NBA per la via ràpida

Els vigents campions de la Conferència Oest han guanyat per quarta vegada consecutiva els Portland Trail Blazers (103-128) amb una nova exhibició ofensiva

Actualitzat

Si la primera ronda dels "play-offs" és un bon indicador, l'NBA no ha canviat de favorits d'un any per l'altre. Tal com van fer els Cleveland Cavaliers, vigents campions, també els Golden State Warriors han accedit a les semifinals de conferència infligint un 4-0 al seu rival. Els californians no han deixat marge de sorpresa davant els Portland Trail Blazers, als que han batut per quarta vegada (103-128), oferint a més una exhibició de poder ofensiu: els Warriors han anotat 45 punts al primer quart, igualant el rècord en un partit de "play-offs".

El partit ha estat un duel de canoners entre Stephen Curry (37 punts) i Damian Lillard (34), però la diferència ha estat tan clara a favor dels Warriors que Curry s'ha estalviat l'últim quart. Kevin Durant ha reaparegut després de perdre's els dos últims partits per lesió i estarà a punt per a les semifinals, contra Los Angeles Clippers o Utah Jazz (2-2).

En altres sèries, els Toronto Raptors s'han avançat als Milwaukee Bucks (3-2) després de guanyar (118-93) amb una bona actuació de Serge Ibaka (19 punts), i els Atlanta Hawks han igualat la sèrie (2-2, 111-101) davant els Washington Wizards.  

Anar al contingut