Bàsquet

Els Golden State Warriors igualen el millor inici històric d'un equip en l'NBA

L'equip californià ha obtingut a la pista dels Denver Nuggets (105-118) el quinzè triomf consecutiu, i aquest dimarts podria obtenir el setzè a la seva pista davant d'uns desdibuixats Lakers

Actualitzat

Els Golden State Warriors no han fallat en el moment decisiu i han obtingut el quinzè triomf consecutiu en imposar-se als Denver Nuggets (105-118). Aquest fet els permet protagonitzar el millor inici d'un campió de l'NBA i igualar el millor començament de qualsevol equip en la història de la competició.

La marca que ja van establir els Washington Capitols (48-49) i els Houston Rockets (93-94) pot quedar definitivament desfasada aquest dimarts si els Warriors guanyen a casa Los Angeles Lakers. Un repte prou assequible, almenys veient sobre el paper la trajectòria de tots dos equips.

Aquesta vegada, el protagonisme anotador ha estat més compartit en els Warriors. Stephen Curry ha descansat en l'últim quart i ha baixat els seus registres habituals fins als 19 punts, mentre que Klay Thompson n'ha fet 21 i Harrison Barnes, 17. Però la maquinària ha continuat funcionant sense entrebancs.  

Los Angeles, la ciutat dels malsons

Mentre a Oakland, a Califòrnia, celebren el que pot ser un moment històric, a Los Angeles la cosa pinta més aviat negra. Els Los Angeles Lakers, cada cop més lluny de la seva llegendària grandesa, han sumat davant els Portland Trail Blazers la tercera derrota consecutiva (93-107), i l'onzena en un total de tretze partits. El conductor de joc dels Blazers, Damian Lillard, ha tingut una gran acutació a l'Staples Center (30 punts, i 12 assistències).  

Tampoc els Los Angeles Clippers està trobant un projecte decididament guanyador. Com l'altre equip de la ciutat, encadena tres derrotes després de caure (80-91) contra els Toronto Raptors, i el seu balanç ja és negatiu (6 victòries per 7 derrotes).

Resultats de la jornada:  

Los Angeles Clippers-Toronto Raptors          80-91

Brooklyn Nets-Boston Celtics          111-101

New Orleans Pelicans-Phoenix Suns            122-116

Oklahoma City Thunder-Dallas Mavericks        117-114

Denver Nuggets-Golden State Warriors   105-118

Los Ángeles Lakers-Portland Trail Blazers  93-107

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut