Kevin Durant i Stephen Curry celebrant el triomf (Reuters)
Bàsquet

Els Golden State Warriors dominen els San Antonio Spurs (113-111) en el primer partit de la final de l'Oest

Els texans han desaprofitat fins a 25 punts d'avantatge i han claudicat després de perdre Kawhi Leonard per lesió. Stephen Curry (40 punts) i Kevin Durant (34) han culminat la reacció dels Warriors.

Actualitzat

Els San Antonio Spurs han estat molt a prop de fer un cop de timó en la final de la Conferència Oest de l'NBA. Una sortida fulgurant ha permès a l'equip texà dominar els Golden State Warriors davant la seva pròpia afició. Els Spurs han arribat a tenir un màxim avantatge de 25 punts, però la reacció dels californians en la represa ha acabat amb un triomf ajustat per als favorits (113-111).

Stephen Curry (40 punts) i Kevin Durant (34 punts) han estat els noms propis de la remuntada dels Warriors, però també cal preguntar-se si als Spurs se'ls hauria escapat el triomf si Kawhi Leonard (28 punts) no s'hagués lesionat al tercer quart, quan el seu equip encara manava per 23 punts de diferència.      

Sense Leonard a la pista, els Warriors han sigut clarament superiors (58-33), però LaMarcus Aldridge (26 punts) encara ha desaprofitat un triple en els últims segons per guanyar el partit per als Spurs. Pau Gasol ha tingut una participació limitada de 16 minuts, en què ha anotat 5 punts.

Anar al contingut