Bàsquet

Els Golden State Warriors apallissen els San Antonio Spurs (136-100) en el segon partit de la final de la Conferència Oest

L'equip californià no ha donat opció aquesta vegada a uns Spurs privats de Kawhi Leonard (136-100)

Actualitzat

Si el primer partit de la final de la Conferència Oest va deixar entreveure punts febles en els Golden State Warriors, el segon ha estat tot el contrari: passeig militar dels de la badia de San Francisco davant uns San Antonio Spurs que, privats del seu millor jugador, Kawhi Leonard, s'han mostrat com un equip molt limitat. Els 36 punts de diferència (136-100) ho diuen tot.

Tot i que Stephen Curry (29 punts) ha encapçalat el passeig, el triomf dels Warriors ha estat coral, com ho demostra el fet que fins a set jugadors han aportat dobles dígits. En canvi, pels Spurs només ha estat a bon nivell Jonathon Simmons, que amb 22 punts ha signat la seva millor anotació a l'NBA. Tot i que ha sortit en el quintet inicial, Pau Gasol ha jugat pocs minuts, 16, i els ha aprofitat anotant 7 punts i capturat 6 rebots.

Ara la sèrie es desplaça a Texas, on els Spurs confien en el factor pista i en la possible recuperació de Leonard per aixecar el 2-0. Falta veure si en seran capaços. La resposta la tindrem a partir de dissabte, data del tercer partit.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut