Stephen Curry s'estira després d'una jugada culminada amb èxit (Reuters)
Bàsquet

Els Golden State humilien els Houston Rockets (126-85) en el tercer partit de la final de la Conferència Oest

Els vigents campions de l'NBA recuperen la millor versió de Stephen Curry (35 punts) i agafen avantatge (2-1) en la final de l'Oest

Actualitzat

Els Golden State Warriors han retrobat la millor versió de Stephen Curry i han apallissat els Houston Rockets (126-85) en el primer partit de la final de la Conferència Oest de l'NBA que han jugat com a locals. L'equip californià allarga a 16 la seqüència de victòries seguides a casa en play-offs i domina l'eliminatòria contra els Rockets per 2-1.

Si Curry havia rendit per sota dels seus números en els primers partits de la sèrie, el base dels Warriors ha tornat a ser el jugador incontestable que va arribar a guanyar dos MVPs de forma consecutiva: 35 punts, 26 a la segona meitat, i cinc triples. Altres números destacats pels vigents campions, els 25 punts de Kevin Durant o els 17 rebots de Draymond Green.

Al davant, els Rockets han destacat en estadístiques negatives, com l'alt nombre de pilotes perdudes (19) o el baix percentatge d'encert en els llançaments de pista (inferior al 40%). Tant és així que James Harden ha quedat limitat a 20 punts, molt lluny de les seves estadístiques habituals, mentre que Clint Capela i Chris Paul n'han anotat 13 cadascun. Els 41 punts de diferència final és el desavantatge més gran obtingut pels Rockets en un partit de play-off. Caldrà veure si la pallissa els fa reaccionar en el quart partit, que es jugarà aquest dimarts també a Oakland.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut