Bàsquet

Els germans Gasol s'entrenaran amb el Barça Regal mentre es prolongui el tancament patronal

El pivot Marc Gasol, jugador dels Memphis Grizzlies de l'NBA, ha anunciat que s'incorporarà aquesta mateixa tarda a l'entrenament del Barcelona Regal, i aquest dijous també ho farà el seu germà Pau. La idea dels dos germans és fer la preparació a les ordres de Xavi Pascual, fins que s'acabi el conflicte que enfronta els equips de l'NBA amb els jugadors. Però, si no comença aviat la Lliga nord-americana, no es pot descartar res.

Actualitzat
No poden estar més temps aturats, tancats al gimnàs o tirant tots sols a cistella tot esperant que arribi un acord que desbloquegi les negociacions d'un nou conveni col·lectiu que posi punt final al tancament de l'NBA. Els germans Gasol, considerats la millor parella de pivots del món, necessiten ritme de bàsquet i van demanar al Barça Regal poder entrenar-se amb l'equip de Xavi Pascual.

Aquest migdia, primer en Marc, via Twitter, abans que el club ho fes oficial i minuts després el seu germà Pau destapaven la seva nova condició d'espàrrings amb orgull i emoció. Les "torres bessones" tornen a casa i apujaran el nivell de les sessions, feina clau per al rendiment de qualsevol equip.

A l'equip blaugrana és habitual que s'entrenin més de dotze jugadors, amb la presència de júniors. De fet, en pretemporada, han estat catorze i fins a quinze jugadors. Dels dotze amb fitxa del primer equip, només quatre són de planter o formació, i se'n podria incorporar un més.

Però la presència ja aquesta tarda de Marc Gasol amb roba d'entrenament i del seu germà Pau a partir de dijous no respon a cap operació de contractació com la que s'ha confirmat en les últimes hores: el rus Andrei Kirilenko, agent lliure, tornarà a vestir la samarreta del CSKA després d'haver firmat un contracte per tres temporades amb un clàusula de sortida, si es resol el "locaut".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut