Tenis

Els germans Bryan s'imposen a Marc López i Marcel Granollers, i els Estats Units escurcen distàncies

Els germans Bryan s'han imposat a Marc López i Marcel Granollers en quatre sets (6-3,3-6, 6-4 i 7 a 5) i han donat el primer punt a l'equip dels Estats Units. Ara, Espanya domina per 2 a 1 l'eliminatòria de semifinals de la Copa Davis 2012. Marcel Granollers ha tingut una punxada al bessó de la cama esquerra, però ha decidit mantenir-se a la pista. Els catalans han jugat un bon partit davant una de les parelles més potents del circuit mundial de dobles. Aquest diumenge es jugaran els partits Ferrer-Isner i Almagro-Querry, que decidiran un dels finalistes.
Els germans Bryan s'han imposat a Marc López i Marcel Granollers en quatre sets (6-3, 3-6, 6-4 i 7-5) i han donat el primer punt a l'equip dels Estats Units. Ara, Espanya domina per 2 a 1 l'eliminatòria de semifinals de la Copa Davis 2012. Marcel Granollers ha tingut una punxada al bessó de la cama esquerra, però ha decidit mantenir-se a la pista. Els catalans han jugat un bon partit davant una de les parelles més potents del circuit mundial de dobles. Aquest diumenge es jugaran els partits Ferrer-Isner i Almagro-Querry, que decidiran un dels finalistes.

En l'altra eliminatòria, a Buenos Aires els txecs Berdych i Stepanek han guanyat el partit de dobles als aregentins Schwank i Berlocq en 3 sets. La República Txeca domina l'eliminatòria per 2 a 1.


NOTÍCIES RELACIONADES