Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen ha estat el protagonista del tercer entrenament lliure a Montmeló (EFE)
Motor

Els Ferraris fan un pas endavant en el tercer lliure i deixen obert el pronòstic de la classificació al GP d'Espanya

El finlandès ha fet el millor temps, seguit de Vettel i Hamilton; entre el més destacat, el novè lloc de Sainz i la millora d'Alonso, desè

Actualitzat

Després que en la jornada de divendres Lewis Hamilton i Valtteri Bottas van dominar els dos entrenaments lliures, la tercera sessió ha plantejat un canvi d'escenari inesperat amb la progressió dels Ferraris. Kimi Räikkönen i Sebastian Vettel han assaltat la taula de cronos i han deixat obert el pronòstic de la qualificació. El millor temps ha estat per al finlandès, i l'alemany ha estat segon, tot i que els últims deu minuts ha hagut de tancar el cotxe al taller a causa d'un problema electrònic.

Hamilton ha estat tercer i Bottas, quart. I la hipotètica tercera fila la continuarien ocupant els Red Bulls de Max Verstappen i Daniel Ricciardo.

Entre el més destacat, cal esmentar la millora de Fernando Alonso amb el McLaren, que en la primera volta del primer lliure s'havia tornat a trencar. Amb el motor nou, que li costarà una sanció, l'asturià s'ha enfilat fins a la desena posició, és a dir, en situació de Q3. Carlos Sainz encara ho ha fet millor, i ha guanyat un parell de llocs pel que fa a divendres. Ha acabat novè.

Podreu seguir la qualificació oficial del Gran Premi d'Espanya en directe per TV3 a partir de les 14.00.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut