El Falcons Sabadell disputarà per primer cop a la seva història a la Superdivisió (Foto: falconssabadell.cat).
Tenis taula

Els Falcons Sabadell, nou equip de la Superdivisió femenina de tenis taula

El Falcons Sabadell ha adquirit els drets del F. D. Cassanenc i competirà per primera vegada a la seva història a la Superdivisió femenina de tenis taula. L'equip gironí ha decidit prescindir en les últimes setmanes de la secció de tenis taula, i el club sabadellenc i el Cassanenc han arribat a un acord perquè el club de Sant Oleguer ocupi la seva plaça a la màxima categoria femenina d'aquest esport.

Actualitzat
El Falcons Sabadell ha adquirit els drets del F. D. Cassanenc i competirà per primera vegada a la seva història a la Superdivisió femenina de tenis taula. L'equip gironí ha decidit prescindir, en les últimes setmanes, de la secció de tenis taula, i el club sabadellenc i el Cassanenc han arribat a un acord perquè el club de Sant Oleguer ocupi la seva plaça a la màxima categoria femenina d'aquest esport.

Gràcies a la compra dels drets del Cassanenc per part dels falconistes, el tennis taula català continuarà comptant amb el mateix número d'equips de Catalunya a la categoria d'or d'aquest esport. En total en seran cinc: Fotoprix Vic, Calella, CN Mataró, Balaguer i Falcons. La Reial Federació Espanyola de Tenis Taula (RFETT) ja té tota la documentació necessària que ha requerit, i només ha de fer oficial que el Falcons Sabadell és nou equip de la Superdivisió femenina. Es tracta d'un tràmit que és qüestió d'hores, o màxim de dies.

Fins ara, el Falcons militava a la categoria de plata, a la Divisió d'Honor, i tenia l'objectiu d'intentar l'assalt a la Superdivisió en un parell de temporades, però ara, amb la renúncia del Cassanenc, ha tingut l'oportunitat. El conjunt sabadellenc compta a les seves files amb dues jugadores formades des de ben petites a Falcons, les germanes Maria i Sara Ballester, que amb èxits a nivell català i estatal i amb experiència a Divisió d'Honor, tindràn l'oportunitat de competir a la Superdivisió.

El Falcons Sabadell haurà de jugar els partits com a local al gimnàs de l'Escola Teresa Claramunt. En categoria masculina, ara fa uns anys el Falcons va competir durant quatre temporades a la Superdivisió masculina, i ara ho farà a la femenina.
Anar al contingut