Celebració golàs Llagostera.
Primers moviments al vestuari del Llagostera.
Futbol

Els èxits del Nàstic, el Llagostera i l'Hospitalet garanteixen almenys quatre equips catalans a Segona l'any que ve

El futbol català tindrà quatre o cinc catalans a Segona A la temporada que ve. El fet que el Nàstic, el Llagostera i L'Hospitalet van superar les seves eliminatòries garanteix que un dels dos primers equips arribarà a la Lliga Adelante la temporada que ve. L'Hospitalet, de la seva banda, es jugarà l'ascens amb el Leganés

Actualitzat

El futbol català tindrà quatre o cinc catalans a Segona A la temporada que ve. El fet que el Nàstic, el Llagostera i L'Hospitalet van superar les seves eliminatòries garanteix que un dels dos primers equips arribarà a la Lliga Adelante la temporada que ve. L'Hospitalet, de la seva banda, es jugarà l'ascens amb el Leganés.

El futbol català tenia diferents reptes aquest cap de setmana, que es van saldar, a nivell global, de manera positiva.

En el cantó negatiu, el futbol català tanca una nova temporada sense poder col·locar un tercer equip a Primera Divisió, després que el Sabadell es va quedar a prop d'entrar en el "play-off" d'ascens.  

En canvi, en l'aspecte positiu cal destacar que el Girona va evitar el descens guanyant el campió de la categoria i també el gran paper dels quatre representants catalans en el "play-off" d'ascens a Segona A, tot i que en alguns casos ho tenien difícil després dels resultats a l'anada. Només un gol a la pròrroga va impedir que el Lleida completés davant el Leganés un ple català a l'última ronda.

L'equip madrileny s'enfrontarà amb l'Hospitalet, que va fer valer el valor doble dels gols a camp contrari davant el La Hoya murcià. Aquesta tarda se sabrà l'ordre de camps.

Més heroiques van ser les classificacions del Nàstic, que va anar a guanyar al camp del Sestao (1-2), i del Llagostera, que va haver de remuntar un 2-0 advers davant l'Avilés. Tarragonins i gironins es veuran les cares a partir d'aquest cap de setmana, amb l'anada al camp del Nàstic.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut