Marc Gasol (Reuters) i Pau Gasol (EFE)
Marc Gasol (Reuters) i Pau Gasol (EFE)
Bàsquet

Els executius de l'NBA consideren que Marc Gasol i Pau Gasol han de figurar entre els 5 millors estrangers de la lliga

En una enquesta de pretemporada, els responsables dels equips de la lliga nord-americana consideren que els dos germans Gasol figuraran entre els 5 estrangers més destacats d'aquest curs

Actualitzat

En l'enquesta que fa l'NBA abans del començament de cada temporada entre els "general managers" de les 30 franquícies, els germans Gasol han estat triats dins dels cinc millors jugadors estrangers de la lliga. El jugador dels Memphis Grizzlies Marc Gasol, que també ha estat considerat pels màxims responsables de les franquícies nord-americanes com el quart millor pivot i el quart millor defensor interior de la competició, és el segon d'una llista de jugadors de fora dels EUA que lidera el grec dels Milwaukee Bucks Giannis Antetokoumpo.

El seu germà gran, Pau Gasol, que estrenarà la samarreta dels San Antonio Spurs, figura en el cinquè lloc. Completen aquest Top 5 l'alemany dels Dallas Mavericks Dirk Nowitzki i el letó dels Knicks de Nova York Kristaps Porzingis. L'altre català que juga als Estats Units, el base dels Minnesota Timberwolves Ricky Rubio, també ha estat mencionat pels executius de la lliga, que el consideren el tercer millor assistent al darrere de Chris Paul, de Los Angeles Clippers, i Lebron James, dels Cleveland Cavaliers.

Els "general managers" tenen pocs dubtes sobre els dos equips que disputaran la gran final de l'NBA: els Golden State Warriors per l'Oest, amb el 96,7% de vots, i els Cleveland Cavaliers per l'Est, amb el mateix percentatge. I si no tenen el 100% és perquè aquests executius no poden votar a la seva franquícia. El 69% dels directius creuen que els futurs campions seran els Warriors, reforçats de forma espectacular amb el fitxatge de Kevin Durant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut