Carli Lloyd celebra el seu tercer gol de la final (EFE).
Carli Lloyd celebra el seu tercer gol de la final (EFE).
Futbol

Els Estats Units sumen el seu tercer mundial femení amb un hat-trick de Carli Lloyd

Carli Lloyd ha deixat sentenciada la final del Mundial femení entre els Estats Units i el Japó (5-2) en poc més d'un quart d'hora, el temps que ha necessitat per fer 3 gols.

Actualitzat

La selecció nord-americana femenina de futbol s'ha proclamat campiona del món de futbol després de derrotar en la final el Japó per 5 a 2. La gran protagonista del partit ha estat Carli Lloyd, autora de 3 gols en els primers 16 minuts de joc (minuts 3, 5 i 16). El seu tercer, amb un potent xut des del mig de camp, ha posat el 4 a 0 en el marcador.

Aquestes dues seleccions han dominat el futbol femení en els últims anys. Es van enfrontar a la final mundialista del 2011, i el triomf va ser per a les japoneses. També van lluitar per l'or en els Jocs Olímpics de Londres 2012. La selecció dels EUA va guanyar per 2 a 1, amb dos gols de Lloyd. En la final disputada a Vancouver, l'equip nord-americà, a més de sumar el seu tercer Mundial dels 7 que s'han celebrat, ha batut el rècord de la jugadora sobre la gespa de més edat: Christie Rampone, de 40 anys.

 

Anar al contingut