Pau Gasol ha estat el màxim anotador (EFE)
Jocs Olímpics

Els Estats Units frenen la selecció espanyola de bàsquet (76-82), que lluitarà pel bronze

La selecció espanyola de bàsquet no ha pogut fer saltar la sorpresa i ha caigut en les semifinals del torneig olímpic masculí. L'equip de Sergio Scariolo ha aguantat el ritme dels Estats Units durant els tres primers quarts del partit, però, en l'últim, els Estats Units s'han acabat distanciant (76-82)

Actualitzat

La selecció espanyola de bàsquet no ha pogut fer saltar la sorpresa i ha caigut en les semifinals del torneig olímpic masculí. L'equip de Sergio Scariolo ha aguantat el ritme dels Estats Units durant els tres primers quarts del partit, però en l'últim, els Estats Units s'han acabat distanciant, tot i que Espanya ha maquillat el marcador deixant-lo en 76 a 82. De res han servit els 23 punts de Pau Gasol, màxim anotador del partit i, des d'avui, de la selecció espanyola, superant Juan Antonio San Epifanio.

Els de Scariolo lluitaran aquest diumenge pel bronze en el torneig olímpic, en el que seria la quarta medalla després de les plates de Los Ángeles 1984, Pequín 2008 i Londres 2012. L'equip americà lluitarà pel títol amb el guanyador de la segona semifinal del torneig, Austràlia-Sèrbia mentres que Espanya es jugarà el tercer lloc amb el perdedor d'aquest enfrontament.

Anar al contingut