El nord-americà Zach Johnson celebra la victòria en el seu enfrontament a la primera jornada de la Ryder Cup (EFE)
Golf

Els Estats Units escombren Europa al matí de la primera jornada de la Ryder Cup (4-0)

El combinat nord-americà s'ha imposat a Europa en els quatre enfrontaments que s'han disputat durant el matí de la primera jornada

Actualitzat

Des de l'edició de 1975 de la Ryder Cup, ara fa 41 anys, que els Estats Units no dominava el torneig davant d'Europa amb un parcial tan contundent, 4-0 la competició.

La jornada d'avui ha començat amb els 'foursomes', els cops alterns. Jordan Spieth i Patrick Reed s'han imposat amb un avantatge de 3 i 2 forat a Henrik Stenson i Justin Rose.

En el següent enfrontament, Dustin Johnson i Matt Kuchar han dominat amb de ferro l'enfrontament contra l'anglès Lee Westwood i el belga Thomas Pieters (5-4), el substitut de Danny Willett, després de ser baixa a causa d'un article publicat a la premsa on insultava obertament la població dels Estats Units.

Els tercers de caure han estat Sergio García i Martin Kaymer que no han pogut fer res per sobreposar-se als locals Jimmy Walker i Zach Johnson.

Per últim, una de les grans estrelles del golf mundial, el britànic Rory McIlroy que feia equip amb Andy Sullivan, tampoc ha pogut salvar els mobles davant d'uns rival també de molta entitat, Phil Mickelson i Rickie Fowler.

Anar al contingut