Mundial

Els Estats Units es classifiquen com a primers del grup C i Anglaterra també obté el pas a vuitens

Anglaterra s'ha classificat com a segona del grup C després de vèncer Eslovènia (0-1). Als homes de Capello només els valia el triomf si no volien dependre d'altres i, tot i no jugar un bon partit, Defoe ha marcat per als "pross" en el minut 22. L'altre equip que avança als vuitens de final és els Estats Units, que ha guanyat Algèria (1-0). Malgrat que l'àrbitre ha tornat a perjudicar els ianquis i ha anul·lat un gol legal a Dempsey, els nord-americans han continuat insistint i una diana de Donovan, al minut 91, ha fet justícia.

Estats Units, 1 - Algèria, 0

Pretòria. Tres quarts de sis de la tarda hora catalana. Temps afegit de l'Estats Units-Algèria. Empat a zero. Amb aquest marcador, tots dos equips estan eliminats del Mundial. Jugada d'atac dels Estats Units que acaba... amb gol de Landon Donovan. Deliri. Amb aquest gol, els nord-americans passen de l'eliminació a ser primers de grup. Els homes de Bob Bradley comptaven a aconseguir la classificació, però no d'aquesta manera. A la gespa, llàgrimes dels algerians i festa de Bill Clinton a la llotja.

Eslovènia, 0 - Anglaterra, 1

Alegria que contrasta amb la tristesa dels eslovens a Porth Elisabeth, on s'ha jugat l'Eslovènia-Anglaterra. Amb l'empat entre els Estats Units i Algèria, Eslovènia estava classificada, tot i la seva derrota per un a zero contra Anglaterra. Però el gol final dels Estats Units els ha enviat cap a casa. Ha estat un cop molt dur. En canvi, qui respira, i molt, és l'entrenador anglès, Fabio Capello, que tenia les maletes gairebé preparades per tornar cap a Londres. Sense fer res de l'altre món, una rematada de Jermain Defoe, després d'una gran centrada de James Milner, permet als "pross" seguir en el Mundial. Així doncs, final d'infart en el grup C, en què s'han classificat els Estats Units i Anglaterra.