Els errors defensius condemnen el Barça B malgrat el festival de Luis Alberto i Rafinha (2-3)

El Barça B ha rebut aquest divendres la cinquena derrota de la temporada a mans del Recreativo de Huelva en partit corresponent a l'onzena jornada de Segona A (2-3). D'aquesta manera, Sergi Barjuan ha fet bona la teoria del malastrugança que solen portar els exblaugranes que coneixen bé la casa i hi tornen com a tècnics rivals.

El Barça B ha rebut la cinquena derrota (2-3) de la temporada a mans del Recreativo de Huelva en partit corresponent a l'onzena jornada de Segona A. D'aquesta manera, Sergi Barjuan ha fet bona la teoria del malastrugança que solen portar els exblaugranes que coneixen bé la casa i hi tornen com a tècnics rivals.

El plans de l'exlateral s'han trastocat en els primers minuts amb la lesió de Montoro, que ha estat substituït per Mouriño. Nom de mal presagi a can Barça.

En canvi, els nois d'Eusebio Sacristán han sortit decidits a obrir la llauna aviat i han tingut fins 3 ocasions en els primers 10 minuts. La més clara ha estat un tret dur de Rafinha que s'ha estavellat al pal al minut 8.

Això ha despertat el Recre, que ha començat a avisar i a causar problemes en la zona de creació del Barça. Ja en el minut 12, Chuli ha pogut xutar a boca de canó contra Oier, que ha estat encertat.

Intercanvi de gols

Mentre el Recre seguia creixent, Luis Alberto ha aprofitat el refús d'un córner per engegar un ràpid contraatac i assistir Deulofeu, que ha creuat un bon xut des del límit de l'àrea per batre Alejandro (26').

Els joves del filial ja no han fet gaire cosa més en la resta de la primera part, a part d'errar passades en la generació del joc. En una d'aquestes, el gironí Jordi Matamala ha quedat habilitat dins l'àrea i, sense que Oier pugués arribar a tapar-lo, ha marcat l'empat (34').

El Barça B ha sortit més centrat en la represa. Delofeu ha començat a fer mal per la banda dreta i Rafinha ha tingut una rematada clara des del punt de penal que ha topat amb el cos d'Alejandro.

El segon del Barça B

Eusebio, no obstant, ha decidit substituir Deulofeu per Femenía en el minut 60. Just en la jugada següent, una llarga centrada de falta de Luis Alberto ha anat al cap de Rafinha que, aquesta vegada sí, ha trobat la xarxa del Recre.

A partir del 2-1, el Barça ha aconseguit tancar els visitants al seu camp. Al 71, un altre cop Luis Alberto i un altre cop de falta, ara directa, ha impactat a la creueta. Aquesta i un altre xut llunyà que ha fregat el pal han estat les últimes notícies del bon joc blaugrana.

Final per oblidar

La història de la segona part, i del partit, s'ha girat com un mitjó al minut 81. En una jugada aïllada, Alexander ha pescat una pilota prop d'Oier que ha acabat a dins de la porteria. I, cinc minuts més tard, Jonatan Valle, que acabava d'entrar per Chuli, ha aprofitat una altra pilota perduda per la defensa per sentenciar amb el 2-3.

El Recreativo de Huelva ha aconseguit així la seva primera victòria de la temporada fora de casa.