Dakar

Els equips Repsol es presenten amb el repte de repetir doblet en el Ral·li Dakar

Els equips Repsol Mitsubishi Ralliart i Repsol KTM afronten el Ral·li Dakar del 2007 amb el repte de repetir l'històric doblet de l'any passat en cotxes i motos, en el qual es van adjudicar la victòria el francès Luc Alphand i el català Marc Coma, respectivament. Ambdues esquadres han presentat a Barcelona els seus equips oficials per a la pròxima cita del Dakar, que arrencarà el proper 6 de gener a Lisboa.

Actualitzat

A més de Coma, també hi haurà dos catalans més, Jordi Viladoms i Joan "Nani" Roma, que repeteix en cotxes amb l'ambició de guanyar com ja va fer en motos el 2004, després de ser tercer l'any passat en el seu debut sobre les quatre rodes.

En cotxes, també hi competiran Stéphane Peterhansel, vuit vegades campió de la prova (sis en motos i dos en cotxes) i el japonès Hiroshi Masuoka, vencedor en dues ocasions. En la categoria de motos, cal destacar la presència de l'italià Giovanni Sala, tercer en la passada edició.

D'aquesta manera, els pilots del Repsol Mitsubishi Ralliart seran Stéphane Peterhansel, Hiroshi Masuoka, Luc Alphand i Nani Roma, mentre que el Repsol KTM Team estarà format per Marc Coma, Jordi Viladoms i Giovanni Sala.

Repsol busca donar continuïtat així a l'exitosa temporada 2006, en què es van aconseguir els títols en MotoGP del Mundial de motociclisme, amb Nicky Hayden; en el Campionat del Món de trial femení, amb Laia Sanz, i en l'edició de Raids, amb el pilot d'Avià Marc Coma.

Anar al contingut