Futbol

Els equips catalans de Primera, Segona i Segona B firmaran dilluns un conveni de col·laboració amb la Plataforma pro Seleccions

Els clubs catalans de Primera, Segona i Segona B firmaran aquest dilluns, a les 19 hores, al palau de la Generalitat, un conveni de col·laboració amb la Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes. L'acte serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i hi seran tots els presidents dels clubs assistents, a més del màxim dirigent de la plataforma.
Els clubs catalans de Primera, Segona i Segona B signaran aquest dilluns, a les 19 hores, al palau de la Generalitat, un conveni de col·laboració amb la Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes. L'acte serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i hi seran tots els presidents dels clubs assistents, a més del màxim dirigent de la plataforma.

El conveni, segons ha explicat la Plataforma pro Seleccions en un comunicat, inclou diversos actes de col·laboració entre l'entitat i els clubs catalans. Entre ells, "la promoció i defensa de les seleccions nacionals. A més, els clubs es comprometen a col·laborar amb la Plataforma pro Seleccions, la Federació Catalana de Futbol, la Secretaria General de l'Esport i altres entitats que impulsin el reconeixement internacional de la Federació Catalana de Futbol", explica el comunicat.

Aquest compromís també serà vàlid per al reconeixement de les federacions dels esports de les altres seccions que puguin tenir els clubs.