Futbol

Els empats sense gols a Anoeta i Vallecas deixen les eliminatòries obertes per als partits de tornada (0-0)

La Reial Societat i el Vila-real han empatat sense gols a Anoeta i han deixat completament oberta l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei pel partit de tornada a El Madrigal. El mateix resultat s'ha repetit a Vallecas entre el Rayo i el Llevant en un duel molt ensopit. El guanyador d'aquesta eliminatòria serà el pròxim rival del Barça en els quarts de final.

La Reial Societat i el Vila-real s'han quedat sense marcar a Anoeta. (Foto: EFE)

La Reial Societat i el Vila-real han empatat sense gols a Anoeta i han deixat completament oberta l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei pel partit de tornada al Madrigal. Els bascos, molt espessos en atac, no han pogut obtenir un mínim avantatge davant un rival que ha tingut la millor ocasió per marcar però Jonathan Pereira ha desaprofitat un un contra un amb Zubikarai.

El mateix resultat s'ha repetit a Vallecas entre el Rayo i el Llevant en un duel molt ensopit. L'ocasió més clara del partit l'han tingut els visitants en el minut 89 amb un xut de Sergio Pinto que s'ha estavellat al pal. El guanyador d'aquesta eliminatòria, que s'haurà de decidir en la tornada la Ciutat de València, serà el pròxim rival del Barça en els quarts de final sempre que els blaugrana certifiquin el seu accés a la següent ronda.