Futbol

Els dos presumptes autors de la mort del seguidor del Deportivo, entre els 32 detinguts en l'"operació Neptú"

La policia ha detingut 32 persones en relació amb la batussa entre seguidors radicals de l'Atlètic de Madrid i del Deportivo que va tenir lloc el 30 de novembre a Madrid, i que va acabar amb la mort de Francisco José Romero "Jimmy". Entre els detinguts es troben els dos presumptes autors materials de la mort del seguidor deportivista.

Actualitzat

La policia ha detingut 32 persones en relació amb la batussa entre seguidors radicals de l'Atlètic de Madrid i del Deportivo que va tenir lloc el 30 de novembre a Madrid, i que va acabar amb la mort del seguidor deportivista Francisco José Romero "Jimmy". Entre els detinguts hi ha els dos presumptes autors de la mort de Jimmy, que va ser colpejat amb una barra de ferro i llançat després al riu Manzaneares quan ja estava greument ferit. 

L'"operació Neptú" l'està portant a terme la Brigada d'Informació de Madrid amb el suport d'una unitat d'antiavalots i s'està desenvolupant sobretot a Madrid i rodalia, tot i que també s'han practicat detencions a Toledo i Ávila. L'objectiu és detenir tots els aficionats radicals, tant del Frente Atlético com dels Riazor Blues, que van participar a la batussa. En concret, però, es busca els autors materials de la mort de Jimmy.

La xifra de detinguts s'eleva de moment a 32 persones, totes membres del Frente Atlético, però la policía no descarta practicar més detencions en el marc de l'operació.    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut