Derbi

Els dos entrenadors del derbi reconeixen el paper clau de Messi en el triomf del Barça sobre l'Espanyol (5-1)

Els dos entrenadors, Luis Enrique Martínez i Sergio González, han destacat la importància del paper de Messi en el derbi entre el F. C. Barcelona i el R. C. D. Espanyol. El seu gol de l'empat ha estat decisiu.

Actualitzat

Luis Enrique ha afirmat que fins al gol de l'Espanyol el seu equip tenia un partit "plàcid, amb un rival molt tancat al darrere. No hem patit en cap situació. Arran del gol ens han generat dubtes. El tècnic creu que el gol de Messi ha estat "clau, l'1 a 1, al final de la primera part, que feia justícia al que s'havia vist en el camp". En la segona part ha vist una millora en el rendiment dels seus jugadors.

Respecte a l'argentí, el seu tècnic ha afirmat que "un s'acostuma molt ràpid a tenir jugadors tan desequilibrants". Després d'encadenar 5 victòries de forma consecutiva, creu que el Barça està perfectament preparat per enfrontar-se aquest dimecres al PSG amb el liderat del grup de la Lliga de Campions en joc.

El Reial Madrid ha anunciat que expulsarà 7 aficionats pels insults que van proferir en el partit de dissabte contra el Barça i Catalunya. Luis Enrique ha afirmat que li semblen "molt bé totes les mesures antiviolència que es prenguin. Però si en els camps de futbol comencen a fer fora la gent per insultar, em sembla que ens quedarem sols, fins i tot amb pocs jugadors".

Sergio González, trist

Sergio González, entrenador de l'Espanyol, ha reconegut que marxa "molt trist pel resultat, molt trist pels cinc gols, molt trist pels jugadors i els aficionats. Veníem amb una altra idea, però rebre 5 gols et deixa poques excuses". El tècnic creu que en la primera part el seu equip "ha estat moltes vegades superior al Barça, hem sabut jugar bé, amb dues o tres jugades sol davant el porter per marxar al descans 0 a 2".

Fins que ha arribat la jugada clau, el gol de l'empat de Messi. "Hem marxat al vestidor bastant afectats. Part de la culpa és meva. No he sabut inculcar als jugadors que s'oblidessin d'aquest gol. L'equip fora de casa havia estat fluix, i avui havíem fet una gran primera part, però el gol ens ha fet molt de mal".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut