Marc Gasol està en un dels millors moments de la seva carrera. (Foto: EFE)
NBA

Els Denver Nuggets trenquen la ratxa victoriosa dels Grizzlies (87-80) i els Rockets es desfan dels Timberwolves (108-100)

Els Denver Nuggets han trencat la ratxa victoriosa dels Memphis Grizzlies després de guanyar-los per 87-80. Els Nuggets continuen imbatibles a la seva pista del Pepsi Center, on ja han aconseguit 15 triomfs consecutius. L'equip de Marc Gasol, autor de 14 punts i 7 rebots, ha frenat el poder ofensiu dels Nuggets però el seu equip no ha pogut sumar la setena victòria seguida. Per la seva banda, els Timberwolves de Ricky Rubio han perdut a la pista dels Houston Rockets (108-100) després d'anar guanyant de 18 punts al descans. Catorze punts, set assistències i set rebots són els números de Ricky Rubio, que no ha estat gaire brillant en els tirs de camp (3 de 14).

Actualitzat
Els Denver Nuggets han trencat la ratxa victoriosa dels Memphis Grizzlies després de guanyar-los per 87-80. Els Nuggets continuen imbatibles a la seva pista del Pepsi Center, on ja han aconseguit 15 triomfs consecutius. L'equip de Marc Gasol, autor de 14 punts i 7 rebots, ha frenat el poder ofensiu dels Nuggets però el seu equip no ha pogut sumar la setena victòria consecutiva. Els Grizzlies continuen tercers a la Conferència Oest però veuen com els Nuggets i Los Angeles Clippers se'ls acosten en la lluita per aquesta posició de cara als 'play-off'.

Derrota dels Timberwolves de Ricky Rubio

Els Wolves han tornat a demostrar la incosistència del seu joc i, tot i anar al descans amb 18 punts d'avantatge, han acabat perdent a Houston (108-100). L'heroi de la remuntada dels Rockets ha estat James Harden amb 37 punts. Catorze punts, set assistències i set rebots són els números de Ricky Rubio, que no ha estat gaire brillant en els tirs de camp (3 de 14). Els Timberwolves tornat a notar les absències de Kirilenko, Petkovic i Kevin Love, especialment pel que fa a la lluita sota els cèrcols.

D'altra banda, els Miami Heat han ampliat a 21 els triomfs consecutius derrotant als Milwaukee Bucks (94-107). El rècord absolut és de 33 victòries dels Lakers als anys 70. Precisanent els Lakers, sense poder comptar en tot el partit amb el lesionat Kobe Bryant, han sumat una victòria molt important a la pista dels Pacers (93-99).
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut