Una jugada d'atac dels Carolina Panthers
Futbol americà

Els Denver Broncos guanyen la cinquantena edició de la Superbowl en derrotar els Carolina Panthers (24-10)

La final d aquest any de l'NFL no ha estat gaire lluïda des del punt de vista ofensiu, i els Denver Broncos, contra pronòstic, s'han emportat la victòria

En un partit disputat a Santa Clara, a Califòrnia, els Broncos han superat els Carolina Panthers (24-10). Els de Colorado han imposat el seu poder defensiu i han frenat el millor atac de la temporada. El títol al millor jugador ha estat per a Von Miller, que ha frenat el "quarterback" afromericà dels Panthers Cam Newton, un dels dominadors de la temporada. Gairebé 130 milions d'espectadors han seguit aquesta matinada la victòria dels Broncos sobre els Carolina Panthers.

El partit ha començat amb un sorprenent 10-0 per als de Denver en el primer quart, i els de Carolina ja no se n'han sabut refer. Els Broncos, amb el suport d'una gran defensa, han acabat derrotant un equip que només havia perdut un partit durant tota la temporada. L'equip del veterà Peyton Manning, que amb 39 anys s'ha convertit en el "quarterback" de més edat que aconsegueix guanyar la Superbowl, ha sumat el tercer títol de la franquícia i ha repetit els èxits dels anys 1998 i 1999.

La Superbowl també ha tingut altres protagonistes, com Lady Gaga, que ha interpretat l'himne dels Estats Units, o Coldplay, Bruno Mars i  Beyoncé, que han protagonitzat l'esperat xou del descans de la final.