Kevin Gameiro i Antoine Griezmann celebren un gol de França (Reuters)

Els davanters de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann i Kevin Gameiro, claus en la remuntada de França contra Bulgària

La selecció de Didier Deschamps s'ha trobat al darrere en el marcador quan només s'havien jugat 6 minuts de partit. Els dos davanters colchoneros han estat els encarregats de liderar la remuntada

França ha hagut de remuntar al Parc dels Prínceps davant Bulgària. Els visitants s'han avançat amb un gol de penal de Mihaïl Aleksàndrov en el minut 6. Els dos davanters de l'Atlètic de Madrid Kevin Gameiro i Antoine Griezmann han estat els líders de l'equip francès. En el minut 23, Gameiro, que feia cinc anys que no era convocat per la seva selecció, ha empatat a 1. Tres minuts més tard, Dimitri Payet ha avançat els locals. Griezmann ha fet el 3 a 1 abans del descans i ja en la segona part ha donat l'assistència perquè Gameiro aconseguís el definitiu 4 a 1.

Dins aquest mateix grup A, la líder de la classificació Holanda (amb els mateixos punts que França i Suècia) també ha golejat 4 a 1 Bielorússia. Wesley Sneijder ha estat l'únic representant de l'última gran generació "orange" en un equip molt rejovenit. Quincy Promes ha brillat amb dos gols.  En l'altre partit del grup Suècia ha patit per guanyar 0 a 1 a Luxemburg amb una diana de Lustig a la segona meitat.

La Bèlgica que entrena el català Robert Martínez ha superat clarament Bòsnia i Hercegovina per 4 a 0, en un partit sense història. Els belgues comparteixen el liderat del Grup H, amb dues victòries, amb Grècia, que aquest divendres s'ha imposat a Xipre per 2 a 0. Estònia ha sumat els seus tres primers punts de la fase de classificació per al Mundial de Rússia del 2018 davant de Gibraltar (4-0).