Bàsquet

Els companys de professió fan un homenatge privat a Kobe Bryant aprofitant l'All-Star de Toronto

A Toronto, aprofitant que tots s'havien desplaçat per participar o assistir a l'All-Star, un grup de jugadors i exjugadors de l'NBA va retre homenatge a Kobe Bryant en un sopar privat de comiat. I no van deixar passar l'ocasió de posar a prova el seu bon humor amb una sèrie de regals carregats de segones intencions.

Actualitzat

Aquest passat dissabte, aprofitant la celebració de l'All-Star de l'NBA a la ciutat canadenca de Toronto, un selecte grup d'unes 60 persones entre jugadors, exjugadors i familiars es va reunir en un restaurant per fer una festa de comiat a Kobe Bryant, que es retira a final de temporada. El moment més divertit de la nit va arribar amb Chris Paul, Dwyane Wade y Carmelo Anthony exercint de mestres de cerimònia per obsequiar el jugador franquícia dels Lakers amb uns detalls que van provocar els riures de l'homenatjat i tots els presents.

Paul va lliurar-li un bastó per caminar, unes ulleres per llegir i un comandament a distància per la televisió, i Wade va afegir un pijama i una subscripció a un canal de vídeo perquè gaudeixi de la seva jubilació. Finalment, Anthony va obsequiar qui va qualificar com el seu "germà gran" amb una ampolla de vi reserva de l'any 1996, el mateix on Bryant va debutar a l'NBA.

L'esposa del jugador de Los Angeles Lakers, Vanessa, va enregistrar els millors moments amb el seu dispositiu mòbil. No era l'única que gravava. El portal TMZ ha aconseguit les imatges, i ha difós un resum amb els moments més destacats del sopar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut