Chris Paul i Blake Griffin, baixes importants per a Los Angeles Clippers (Reuters)
NBA

Els Clippers afronten el tram final dels "play-offs" sense Blake Griffin i Chris Paul

Es complica el pas a les semifinals per a l'equip de Los Angeles, que aquest dimecres disputen el cinquè partit de l'eliminatòria davant els Blazers

Javier GarcíaActualitzat

Amb l'eliminatòria de la Conferència Oest igualada amb Portland Trail Blazers (2-2), Los Angeles Clippers han anunciat aquesta matinada la baixa dels seus dos millors jugadors: l'aler-pivot Blake Griffin i el base Chris Paul.

Griffin es perdrà el que queda de temporada per una lesió al quàdriceps esquerre que li ha estat generant problemes durant tota la temporada. Els metges han aconsellat la seva baixa durant un període llarg de temps per evitar que aquesta lesió vagi a pitjor.

Per la seva banda, Chris Paul serà baixa entre quatre i sis setmanes. El base estrella dels Clippers ha estat operat de la fractura a la mà dreta que va patir en l'últim enfrontament davant els Protland Trail Blazers.

L'entrenador dels Clippers, Doc Rivers, ha reconegut que amb les baixes de Griffin i Paul, les seves opcions de guanyar disminueixen considerablement, com li passaria a qualsevol equip. "Obviament, si a Oklahoma li treus Durant i Westbrook, o a Golden State a Curry i Thompson, les possibilitats com a equip canvien completament i això és el que ens ha passat a nosaltres", ha explicat el tècnic.

Griffin no viatjarà a Rio

La recaiguda de Blake Griffin en la seva lesió implica que quedarà fora de la llista de preseleccionats del combinat nord-americà per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut