LeBron James, fidel a la tradició de no perdre en primera ronda (Reuters)
Bàsquet

Els Cleveland Cavaliers són els primers a classificar-se per a les semifinals de conferència a l'NBA

Els vigents campions s'emporten la sèrie contra els Indiana Pacers per un contundent 4-0, mentre que els Rockets deixen els Thunders al límit de l'eliminació

Actualitzat

Els Cleveland Cavaliers, vigents campions de l'NBA, s'han convertit en el primer equip classificat per a les semifinals de conferència, després de guanyar el quart partit seguit en la seva sèrie davant els Indiana Pacers (102-106).

LeBron James, que feia quatre anys seguits que no perdia cap partit de primera ronda, s'ha mantingut fidel a la tradició i ha estat decisiu en el seu 21è triomf seguit, a aquestes alçades de la competició. Els 33 punts i 10 rebots de James, incloent-hi un triple decisiu a l'últim minut, però també els 28 punts de Kyrie Irving, han servit per endur-se un complicat matx a Indianàpolis. Ara, els Cavs esperen rival, que sorgirà de la igualada eliminatòria entre Toronto Raptors i Milwaukee Bucks (2-2).

També està empatada la sèrie entre Boston Celtics i Chicago Bulls (2-2), després que els Celtics obtinguessin el segon triomf seguit a la ciutat dels gratacels (95-104). Isaiah Thomas, sota el focus per la recent mort de la seva germana, ha anotat 33 punts i ha confessat al final del partit que "encara estic en estat de xoc, però, al mateix temps, aquests partits em permeten aguantar el cop", ha dit.

Pel que fa a la Conferència Oest, taules també (2-2) en el duel entre Los Angeles Clippers i Utah Jazz, després de la victòria dels de Salt Lake City (98-105), que han recuperat Rudy Gobert, però han hagut de jugar sense Gordon Hayward per una intoxicació alimentària. Joe Johnson, 28 punts, ha estat imparable per a uns Clippers que baixen enters sense el lesionat Blake Griffin.

Mentrestant, els Houston Rockets s'han imposat als Oklahoma City Thunder a domicili (109-113) i els han deixat al límit de l'eliminació. El tercer triple doble consecutiu de Russell Westbrook (35 punts, 14 assistències i 14 rebots) no ha pogut evitar la tercera derrota dels seus en quatre partits.

Anar al contingut