Isaiah Thomas intenta frenar un inspirat LeBron James (Reuters)
Bàsquet

Els Cleveland Cavaliers s'emporten el primer partit de la final de la Conferència Est (104-117)

LeBron James (38 punts) i els seus companys no han donat opció als Boston Celtics, que han perdut el factor pista de bon començament

Actualitzat

Els Cleveland Cavaliers han pegat primer en la final de la Conferència Est de l'NBA. Aprofitant que arriben amb molt menys desgast davant d'uns Boston Celtics que 48 hores enrere encara estaven resolent les semifinals, els vigents campions han aconseguit un triomf que els ha servit per aconseguir el factor pista.

LeBron James ha excel·lit, amb 38 punts, 9 rebots i 7 assistències. Al seu costat, els pivots Kevin Love (32 punts i 12 rebots) i Tristan Thompson (20 punts i 9 rebots) han acabat amb la resistència d'uns Celtics sense inspiració. Jae Crowder i Avery Bradley, amb 21 punts cadascun, han estat els màxims anotadors de l'equip, en detriment d'un Isaiah Thomas que aquesta vegada s'ha quedat amb 17.

Els Cavaliers continuen amb la seva ratxa immaculada en els play-offs, on fins ara han encadenat 9 triomfs. Una gran part del mèrit és de LeBron James, que arriba en plena forma: ha superat per cinquè partit consecutiu els 35 punts.

 

Anar al contingut