Bàsquet

Els Cleveland Cavaliers esguerren la festa als Golden State Warriors (97-112) i forcen el sisè partit

De la mà d'un LeBron James immens (41 punts, 16 rebots), els Cavaliers assalten l'Oracle Arena i escurcen el desavantatge en la final de l'NBA (3-2)

Actualitzat

Hi haurà sisè partit en la final de l'NBA. Els Golden State Warriors, que ho tenien tot a favor per coronar-se campions a la seva pista, han cedit davant dels Cleveland Cavaliers (97-112) i ara mantenen un exigu desavantatge en el global de l'eliminatòria (3-2).

Pot ser que, als Warriors, l'absència de Draymond Green --suspès per un partit per una acció antiesportiva a LeBron James en el matx anterior-- els hagi pesat. Green era l'ombra de LeBron al parquet en els duels precedents i, sense ell, "King" James ha tingut una actuació memorable: 41 punts, 16 rebots i 7 assistències. La seva gran actuació s'ha vist acompanyada per la de Kyrie Irving, que també ha arribat als 41 punts.

Pel bàndol dels Warriors, Klay Thompson s'ha enfilat fins als 35 punts i Stephen Curry n'ha fet 25 en un duel d'anotadors que aquesta vegada ha perdut.

El sisè partit serà aquest dijous, a Cleveland. Els Cavaliers, jugant a casa, tenen l'oportunitat d'empatar la sèrie. Però, com ha quedat demostrat en aquesta final, almenys en els últims partits, jugar davant del propi públic no és cap garantia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut