LeBron James entra a cistella en una imatge que plasma la gran superioritat dels Cavs (Reuters)
Bàsquet

Els Cleveland Cavaliers es proclamen campions de la Conferència Est i jugaran la final de l'NBA

LeBron James (35 punts) jugarà la seva setena final seguida després que els Cavaliers han sumat el quart triomf davant els Boston Celtics (102-135)

Actualitzat
Els Cleveland Cavaliers, vigents campions de l'NBA, defensaran el títol en la gran final després d'adjudicar-se el títol de campions de la Conferència Est. Els d'Ohio han superat els Boston Celtics a domicili en el cinquè partit (102-135) per endur-se la sèrie per un global de quatre victòries a una.

Els Cavaliers han estat intractables, gràcies, novament, a l'eficiència de LeBron James, Kyrie Irving i Kevin Love: 74 punts entre tots tres. Especialment brillant ha estat "King" James, autor de 35 punts, i que disputarà la seva setena final consecutiva de l'NBA, després de les quatre que va disputar amb els Miami Heat (dues de guanyades) i les dues (una de guanyada i una de perduda) que ja porta amb l'equip de la seva terra. Igual que en les dues edicions anteriors, els adversaris seran els Golden State Warriors de Stephen Curry. El duel d'estrelles, a partir de l'1 de juny, està servit.

 

Anar al contingut