JR Smith ha encapçalat el festival triplista dels Cavaliers, amb 7 encerts en 13 intents (Reuters)
Bàsquet

Els Cleveland Cavaliers baten el rècord de triples i s'acosten a la final de la Conferència Est

LeBron James i els seus companys anoten 25 triples per escombrar (123-98) els Atlanta Hawks i sumar el 2-0

Actualitzat

Els Cleveland Cavaliers han batut el rècord absolut de triples en un partit de l'NBA. N'han anotat fins a 25 per deixar fora de combat els Atlanta Hawks (123-98) en el segon partit de les semifinals de la Conferència Est, que lideren amb claredat (2-0).

I això que han relaxat el canell, perquè al final dels dos primers quarts ja en sumaven 18. Impulsats per un JR Smith desfermat (7 triples convertits en 13 intents), la resta de l'equip s'ha anat animant i fins a 10 jugadors han anotat almenys un llançament bonificat.

Kyrie Irving (4/5), LeBron James (4/6) i Kevin Love (3/4) també han fet una aportació destacada en un partit molt desigual des de bon inici. Fins al punt que els jugadors bàsics dels Cavs s'han mirat l'últim quart des de la banqueta. Amb tot, LeBron James ha totalitzat la gens menyspreable xifra de 27 punts en una nit històrica.

Fins ara, el rècord de triples en un partit, 23, el compartien Orlando Magic (2009) i Houston Rockets (2013). En partit de "play-off", però, la millor sèrie la van obtenir l'any passat els Golden State Warriors, amb 21.  

Anar al contingut