Beisbol

Els Chicago Cubs trenquen una sequera de 108 anys i guanyen les sèries mundials

Els Cubs s'imposen als Cleveland Indians en el setè i definitiu partit de les sèries mundials (7-8) per trencar la sequera de títols més llarga de l'esport professional nord-americà

Actualitzat

Els Chicago Cubs han posat fi a la sequera més llarga de títols en l'esport professional nord-americà guanyant les sèries mundials, la final de la lliga de beisbol (MLB). L'equip d'Illinois, que havia guanyat el títol els anys 1907 i 1908, s'ha proclamat campió superant els Cleveland Indians en el setè i últim partit de la final, jugat en camp contrari i amb un marcador incert fins als instants finals (7-8).

Tot i agafar avantatge en el marcador ja des de l'inici, els Cubs s'han deixat remuntar a la vuitena entrada (6-6). Però després que la pluja interrompés el partit abans de l'entrada definitiva, els Cubs han tornat a avançar-se, gràcies, sobretot, a un cop guanyador de Ben Zobrist, que ha estat nomenat jugador més valuós de la final.

La maledicció, trencada

La llegenda diu que els Cubs eren víctimes d'una maledicció des que, l'any 1945, un dels seus seguidors més populars va ser expulsat del camp després d'accedir-hi amb una cabra i va predir que no guanyarien mai més les sèries mundials. El cas és que l'equip dels cadells havia perdut fins a set finals abans de poder celebrar el tercer títol de la seva història. Aquest any, els Cubs ja van ser el millor equip en la fase regular i han confirmat els pronòstics, fins i tot havent de guanyar de manera consecutiva els tres últims partits de la sèrie final, els dos últims a Cleveland.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut