Issaiah Thomas i Rajon Rondo, passat i present dels Celtics (Reuters)
Bàsquet

Els Chicago Bulls tornen a sorprendre els Boston Celtics (97-111)

Els Bulls tornen a guanyar a Boston i ara disposen de dos partits a casa per segellar una classificació contra pronòstic

Actualitzat

Els Chicago Bulls, vuitens classificats al final de la fase regular a la Conferència Est, ha tornat a imposar-se a casa del primer classificat, els Boston Celtics, i els ha acostat a una eliminació prematura. Els Bulls guanyen per 2-0 la sèrie després de tornar-se a imposar en el TD Garden, aquest cop amb  claredat (97-111).

És difícil quantificar tot fins a quin punt ha condicionat la sèrie la mort, fa uns dies en accident de trànsit, de la germana petita del jugador-franquícia dels Celtics, Isaiah Thomas.

Tot i el dol, Thomas ha anotat 20 punts en aquest segon partit, una bona actuació que no ha sifgut suficient per mantenir els Celtics en el partit. Davant seu, un vell conegut de la casa, Rajon Rondo (11 punts, 14 assistències i 9 rebots) feia un dels seus millors partits amb la samarreta dels Bulls. Mentrestant, Jimmy Butler i Dwyane Wade (22 punts cadascun) han estat els executors.

Ara, la sèrie es desplaça per dos dies a Chicago, amb tot a favor per a l'equip d'Illinois.

En els altres partits de la jornada, els Toronto Raptors han posat el 1-1 en l'eliminatòria davant els Milwaukee Bucks (106-100) tot i la bona actuació de Giannis Antetokounmpo (24 punts i 15 rebots). També es troba anivellada l'eliminatòria entre Los Angeles Clippers i Utah Jazz després que els californians hagin pogut imposar en el segon partit el factor pista (99-91) i empatar la sèrie (1-1). 

Anar al contingut