Bàsquet

Els Chicago Bulls i els Memphis Grizzlies es classifiquen per als "play-offs" de l'NBA amb bones actuacions de Pau i Marc Gasol

Era una qüestió de temps i s'ha confirmat el mateix dia. Bulls i Grizzlies han segellat el pas a les eliminatòries per als títols de Conferència, després de superar, respectivament, els Charlotte Hornets (98-86) i els New York Knicks (82-103).

Actualitzat

Ni fent-ho expressament els hauria sortit més coordinat. Els equips de Pau i de Marc Gasol han obtingut aquesta matinada la classificació matemàtica per als "play-offs" de l'NBA. I tots dos ho han fet amb una important contribució dels germans catalans.

Els Chicago Bulls s'han desfet dels Charlotte Hornets (98-86) amb 27 punts i 12 rebots d'un Pau Gasol que es manté en un gran estat de forma, després d'una llarga temporada i quan falten menys d'un mes per a les eliminatòries. Pau, a més a més, ha demostrat una gran entesa amb Nikola Mirotic, l'altre puntal del triomf sobre els Hornets gràcies als seus 28 punts. Tot han estat bones notícies per als Bulls, que han celebrat la reaparició de l'aler Jimmy Butler, autor de 19 punts, per certificar que la seva lesió al colze ja és cosa del passat.

Els Memphis Grizzlies, de la seva banda, han imposat la lògica davant els New York Knicks (82-103). Marc Gasol també ha estat dels destacats del seu equip, aportant 21 punts, 8 rebots i 3 assistències al 50è triomf de la temporada per als de Tennessee.

Duel d'aspirants a l'MVP

La jornada ha servit per comprovar que els principals aspirants a l'MVP de la fase regular continuen fent mèrits. Com James Harden, que ha sumat 44 punts -22 dels quals, des de la línia de personal- al triomf dels Houston Rockets sobre els Indiana Pacers (100-110), o Stephen Curry, autor de 24 punts en el triomf dels Golden State Warriors a Washington, amb una sèrie de 5 triples de 8 intents. Tot això, el dia que al tercer candidat, Russell Westbrook, li anunciaven que el triple doble obtingut la nit anterior no era correcte, ja que li havien sumat un rebot de més. El jugador dels Oklahoma City Thunder es queda, doncs, amb nou triples dobles. No és pas poca cosa.   

Ricky Rubio, d'altra banda, ha sumat un partit més sense jugar per problemes al turmell. La diferència, però, és que aquesta vegada els Minnesota Timberwolves sí que han guanyat, a la pista dels Utah Jazz, després d'una renyida pròrroga (104-106).

Resultats de la jornada: 

Indiana Pacers-Houston Rockets, 100-110

Brooklyn Nets-Boston Celtics, 91-110

New York Knicks-Memphis Grizzlies, 82-103

Chicago Bulls-Charlotte Hornets, 98-86

Utah Jazz-Minnesota Timberwolves, 104-106 (pròrroga)

Washington Wizards-Golden State Warriors, 76-107  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut