Nikola Mirotic i Jimmy Butler han propiciat un nou triomf dels Bulls
Bàsquet

Els Chicago Bulls es resisteixen a tirar la tovallola amb un triomf a Milwaukee (98-102)

Els Bulls encara mantenen algunes opcions de classificació per als "play-offs" quan falten cinc partits per al final de la lliga regular. Reacció contundent dels Warriors després de la seva vuitena derrota de la temporada.

Actualitzat

Els Chicago Bulls mantenen unes escasses esperances de classificació per als "play-offs" de l'NBA després de superar els Milwaukee Bucks a domicili (98-102). Els Bulls es mantenen novens en la Conferència Est i, quan falten cinc partits, tenen dos triomfs de desavantatge respecte als Indiana Pacers i als Detroit Pistons.

Jimmy Butler (25 punts) està recuperant el seu olfacte anotador en aquest final de lliga regular i, acompanyat d'un Mirotic creixent (19 punts) i d'un Pau Gasol molt complet (16 punts, 8 rebots i 8 assistències), ha tret les castanyes del foc davant d'Antetokounmpo (34 punts) i els seus.

Però, com recorda el Pau, els Bulls ja no tenen marge i qualsevol error els deixa fora de la competició. El pròxim partit serà aquest dimarts a Memphis, una pista especial per al gran dels Gasol, malgrat que Marc, encara lesionat, no hi serà.     

Els Warriors es refan

S'esperava una reacció dels Golden State Warriors després de la derrota dissabte contra els Celtics, que van tallar una ratxa de 54 partits sense perdre a casa. I ha arribat de manera contundent: victòria per 136-111 sobre els Portland Trail Blazers, amb 39 punts d'un Stephen Curry molt endollat.

Els Warriors han obitngut d'aquesta manera el seixanta-novè triomf de la temporada, fet que suposa la segona millor ratxa de la història. Els queden cinc partits per igualar o superar la millor, setanta-dues victòries, que van aconseguir els Chicago Bulls l'any 1996.

Derrota dels Wolves

Mentrestant, els Minnesota Timberwolves han tornat a perdre a casa, aquesta vegada contra uns Dallas Mavericks que encara no tenen assegurada la classificació per als "play-offs". Ricky Rubio, autor de 9 punts i 5 assistències, no ha tingut un partit gaire lluït i l'ha acabat de mala manera: un cop de pilota a la cara l'ha obligat a marxar abans del final.   

Resultats de la jornada:

New York Knicks - Indiana Pacers, 87-92

Los Angeles Lakers - Boston Celtics, 100-107

Orlando Magic - Memphis Grizzlies, 119-107

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls, 98-102

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers, 136-111

Cleveland Cavaliers - Charlotte Hornets, 112-103

Phoenix Suns - Utah Jazz, 86-101

Houston Rockets - Oklahoma City Thunder, 118-110

Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks, 78-88

Brooklyn Nets - New Orleans Pelicans, 87-106

Los Angeles Clippers - Washington Wizards, 114-109

Anar al contingut