Bàsquet

Els Chicago Bulls continuen en caiguda lliure i els Memphis Grizzlies guanyen sense Marc Gasol

Els Bulls han acabat escridassats per la seva pròpia afició després de perdre el cinquè partit seguit a casa, tot i el doble doble de Pau Gasol. Bon partit de Ricky Rubio i triomf dels Minnesota Timberwolves sobre els Toronto Raptors

Eloi SansaActualitzat

Els Chicago Bulls continuen en una mala dinàmica que els fa posar en risc la seva classificació per als "play-offs" de l'NBA. L'equip de Pau Gasol ha perdut davant els Atlanta Hawks el seu cinquè partit seguit com a local (90-113) i ha acabat escridassat pels seus aficionats.

El pitjor per a l'equip és que va perdent el coixí que tenia respecte d'altres rivals i ja ha baixat al setè lloc de la Conferència Est, amb només dos triomfs de renda sobre el novè, el primer que es queda fora dels "play-offs".

Pau Gasol ha estat dels pocs que ha rendit a un nivell notable: ha anotat 20 punts a més de capturar 10 rebots per obtenir el 30è doble doble de la temporada. Una bona credencial per participar aquest cap de setmana al partit de les estrelles, encara que sigui com a convidat d'última hora per la lesió de Jimmy Butler.

Els Grizzlies sobreviuen sense Marc

Molt diferent és la dinàmica que viuen els Memphis Grizzlies. Tant, que han pogut superar amb èxit el seu primer partit sense una peça tan cabdal com és Marc Gasol. N'hauran d'aprendre, ja que el pivot català estarà entre 4 i 6 mesos de baixa després de fracturar-se un peu. Sense ell, han guanyat la primera prova a casa dels New Jersey Nets (90-109) basant-se en l'encert dels jugadors de perímetre: 20 punts de Mike Conley i 18 de Jeff Green.   

Bon partit de Ricky i victòria

Els Minnesota Timberwolves van agafant a poc a poc la maduresa que els faltava per decantar partits al seu favor. Davant els Toronto Raptors, han capgirat un desavantatge de 18 punts per acabar guanyant (117-112) el dissetè partit de la temporada. I no és una xifra banal, ja que superen els triomfs obtinguts en tota la passada temporada. Ricky Rubio ha jugat un rol important en l'èxit dels Wolves, anotant 18 punts -amb 3 triples de 6 intents-, repartint 8 assistències i capturant 8 rebots. Però l'estrella dels de Minneapolis ha estat sens dubte l'estelar "rookie" Karl-Anthony Towns, autor de 35 punts i 11 rebots. I Andrew Wiggins ha anotat 26 punts.

Resultats de la jornada:      

Indiana Pacers-Charlotte Hornets      95-117

Philadelphia Sixers-Sacramento Kings       110-114

Orlando Magic-San Antonio Spurs        96-98

Brooklyn Nets-Memphis Grizzlies       90-109

Detroit Pistons-Denver Nuggets          92-103

Minnesota Timberwolves-Toronto Raptors     117-112

Chicago Bulls-Atlanta Hawks           90-113

New Orleans Pelicans-Utah Jazz                100-96

Cleveland Cavaliers-Los Angeles Lakers      120-111

Phoenix Suns- Golden State Warriors   104-112

Portland Trail Blazers-Houston Rockets         116-103

Boston Celtics-Los Angeles Clippers 139-134

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut