LeBron James celebra una de les cistelles que ha anotat durant el definitiu setè partit de play-off entre els Cavaliers i els Boston Celtics (Reuters)
NBA

Els Cavaliers s'imposen als Celtics en el setè partit i es classifiquen per a la final de l'NBA (79-87)

Una vegada més, LeBron James s'ha convertit en l'home decisiu i ha anotat un doble-doble amb 35 punts i 15 rebots

Actualitzat

Els Cleveland Cavaliers s'han imposat en el setè i definitiu partit dels "play-offs" davant dels Boston Celtics (79-87) i s'han assegurat un lloc a la gran final per quarta consecutiva.

Una vegada més, marcat protagonisme de LeBron James que, amb un doble-doble (35 punts i 15 rebots), ha liderat el triomf decisiu dels d'Ohio. Ara hauran d'esperar fins a la matinada d'aquest dimarts (hora nostra) per saber si s'hauran d'enfrontar als Golden State Warriors o bé als Houston Rockets.

A banda de LeBron James, també ha brillat Jeff Green (19 punts i 8 rebots), que assumia el compromès paper de substituir Kevin Love. Smith i Thompson són els altres dos noms dels de Cleveland que han contribuït a sentenciar l'eliminatòria.

Els Celtics han acusat les baixes de dos dels seus homes clau, Kyrie Irving i Gordon Hayward. Jayson Tatum (24 punts) s'ha convertit en el líder del seu equip en l'intent d'aconseguir una classificació que se'ls escapa des de 2010. Estèril esforç davant de l'estel·lar LeBron James i els seus companys.

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut