Marc Garcia en la seva temporada al Barça B
Marc Garcia en la seva temporada al Barça B
Bàsquet

Els catalans Marc Garcia i Oriol Paulí es presentaran al pròxim "draft" de l'NBA

Tots dos estan jugant a l'ACB després de passar per les categories inferiors del Barça. Amb 19 i 21 anys, respectivament, el "draft" és un pas obligat, ja que els jugadors nascuts més enllà del 1993 hi entren directament

Actualitzat

Els jugadors Marc Garcia i Oriol Paulí, de 19 i 21 anys, es presentaran al "draft" 2015 de l'NBA. Aquest és un pas obligat per als jugadors nascuts després de l'any 1993, ja que tenen l'oportunitat d'entrar-hi directament. Després de passar per les files del Barça, tots dos estan jugant en equips de la Lliga ACB.

Marc Garcia no està obtenint gaire protagonisme a la Bruixa d'Or Manresa i ha jugat una mitjana d'11 minuts, amb 4 punts i dos rebots per partit. Per la seva part, el gironí Oriol Paulí ha jugat uns nou minuts per partit amb l'Herbalife Gran Canària amb discretes mitjanes de 2,2 punts i 1 rebot per partit.

Oriol Paulí va fitxar aquest passat estiu per als canaris per quatre temporades en una aposta de futur del tècnic Aíto García Reneses. En canvi, Marc Garcia està cedit al conjunt manresà i encara pertany a la disciplina del Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut