Els catalans han dominat el Campionat. (Foto: Pirena)
Muntanya

Els catalans dominen el Campionat d'Espanya de Múixing

Actualitzat
La jornada decisiva del Campionat d'Espanya de Múixing, Gran Premi Advance, s'ha disputat aquest cap de setmana a Baqueira-Beret i ha comptat amb el domini d'esportistes catalans. La segona i última etapa ha servit per confirmar els títols d'alguns dels favorits com Vallespí, Ozcoidi i Martínez, i també per consolidar la carrera de nous múixers com Montse Claverol.

En la categoria reina, la del trineu tirat per un nombre il·limitat de gossos, el més ràpid ha estat el català Kiko Vallespí que ha aconseguit superar en 25 segons el cantàbric Álvaro López Cobo. En la categoria de 8 gossos, ha tornat a dominar la sessió el navarrès Iker Ozcoidi, que ha ampliat encara més l'avantatge sobre el segon classificat, Juan Carlos Quintana.

La gran sorpresa del Campionat ha estat la victòria en la categoria de trineu amb 6 gossos de la catalana Montse Claverol, que en el seu segon any com a múixer ha aconseguit superar dos referents d'aquest esport, Ozcoidi i Jesús Raigoso, segon i tercer, respectivament.

Entre els tirs grans, ha destacat el triomf del català Lázaro Martínez en trineu amb 8 gossos nòrdics, que segueix dominant amb fermesa les categories que es disputen amb gossos de pura raça.
 

 

Anar al contingut