Aleix Vidal i Arda Turan nous jugadors del Barça
Barça

Els capitans de l'equip posen a prova els dos nous fitxatges del Barça amb les tradicionals novatades

Els dos fitxatges del Barça van haver de passar les tradicionals proves als nouvinguts una vegada acabat el sopar d'equip de diumenge

Jaume CabeceransActualitzat

Arda Turan i Aleix Vidal van haver de superar les novatades organitzades pels capitans després d'un dels primers sopars d'equip durant la gira de pretemporada del Barça. Andrés Iniesta i Sergio Busquets van cridar els dos nous fitxatges després de les postres i els van explicar en què consistiria la broma que haurien de fer davant de tota la plantilla.

Arda Turan es va alçar sobre una de les cadires del menjador i va començar a parlar durant un minut en castellà. El jugador turc es va presentar i va explicar les seves sensacions durant el primers dies al club. La prova va ser tot un repte per a Turan, que té grans dificultats per parlar l'idioma, però en acabar, el seu esforç va ser reconegut i tot l'equip el va aplaudir.

A continuació va arribar el torn d'Aleix Vidal. El lateral català va haver d'aixecar-se sobre una de les cadires, com Turan, i explicar una anècdota graciosa. Vidal més despreocupat va explicar un acudit sobre xinesos amb un accent andalús integrat al parlar gràcies als anys passats a Sevilla i Almeria. Al finalitzar, també va ser aplaudit i ovacionat pels seus companys d'equip.  

Anar al contingut