Iker Casillas mostra la copa de campions del món a la sortida de l'avió. (Foto: Reuters)
Iker Casillas mostra la copa de campions del món a la sortida de l'avió. (Foto: Reuters)
Mundial

Els campions del món aterren a Madrid, on els espera una agenda molt atapeïda, amb visites a La Zarzuela i a La Moncloa

La selecció espanyola ha tardat més del que estava previst a abandonar Sud-àfrica, tot i les ganes d'arribar per poder celebrar el títol. A les 4.50 de la matinada la plantilla agafava l'avió a Johannesburg, en direcció cap a Madrid. Amb el trofeu sota el braç i encara sense haver acabat de pair el que acabaven d'aconseguir, els jugadors emprenien un viatge que els ha portat a Madrid. L'arribada estava prevista cap al migdia, però finalment han aterrat a l'aeroport de Barajas a les 14.47 hores, gairebé tres hores més tard del que estava previst.

Actualitzat
L'avió d'Iberia que ha portat els campions del Mundial de futbol de Sud-àfrica, amb Andrés Iniesta, heroi de la final, al capdavant, ha aterrat a les 14.45 hores. El vol 2801 ha sortit de Johannesburg a les 4.50 de la matinada d'avui, amb més de tres hores de retard sobre l'horari previst.

L'avió Airbus 340/600 que ha traslladat els campions ha arribat a l'antic Pabellón de Estado de Barajas, des d'on els jugadors es traslladaran a un hotel proper a l'aeroport per descansar una mica abans de ser rebuts pel rei Joan Carles al palau de La Zarzuela i de visitar La Moncloa. Després també està previst un concert d'homenatge als campions i la tradicional rua, amb un autobús descapotat, pels principals carrers de Madrid, on rebran la felicitació dels afeccionats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut