NBA

Els Bulls eliminen els campions i els Mavericks es troben contra les cordes

No hi haurà més defensa del títol: els Heat de Miami han estat eliminats, escombrats i humiliats pels Bulls de Chicago, mentre que els millors de la lliga, els Mavericks de Dallas, estan també a la vora de l'abisme davant els Warriors. Els Suns de Phoenix i els Nets de Nova Jersei han complert amb els pronòstics, al posar-se a només un triomf d'aconseguir el pas a les semifinals en les seves respectives Conferències.

Actualitzat

Aquesta matinada ha quedat clar que els Heat són un equip envellit i sense recursos. Els Bulls, amb la parella imparable de Ben Gordon i Luol Deng, han estat la màquina perfecta de fer bàsquet i han guanyat el quart partit de la sèrie per pallissa (92-79). Els de Chicago han passat amb un 4-0 i es col·loquen a les semifinals per primera vegada des de l'era Michael Jordan.

El que en principi va ser una sorpresa, s'ha convertit en una realitat, amb els Warriors transformats en els botxins dels Mavericks, el millor equip de la lliga, que han perdut per 99-103 el quart partit de la sèrie, i es troben a una derrota de l'eliminació. Els Warriors tenen un avantatge de 3-1 i podrien protagonitzar la tercera eliminació d'un primer cap de sèrie en la ronda inicial de la fase final del campionat en la història de l'NBA. Baron Davis, amb 33 punts, vuit rebots i quatre assistències, ha estat el millor.

Els Suns han guanyat per 113-100 els Lakers, i dominen per 3-1 l'eliminatòria. Nash, guanyador de dos premis consecutius de Jugador Més Valuós (MVP) de la lliga, ha trencat per complet la defensa dels Lakers i les seves 23 assistències han quedat a només una d'empatar la millor marca en la història de la fase final i l'NBA, a més d'aportar 17 punts.

Els Raptors de Toronto van ser els campions de la Divisió Atlàntic, però els Nets són ara els que tenen avantatge de 3-1 en l'eliminatòria, després de guanyar per 102-81 el quart partit.

Anar al contingut