Jae Crowder celebra el triomf dels Celtics, davant la cara de pomes agres de LeBron James i Iman Shumpert (EFE)
Bàsquet

Els Boston Celtics sorprenen els Cleveland Cavaliers (108-111) i redueixen el seu desavantatge a la final de la Conferència Est

Un triple d'Avery Bradley sobre la botzina dona el triomf dels bostonians a Cleveland i redueix el seu desavantatge en la sèrie (2-1)

Actualitzat

Els Celtics continuen tenint difícil tornar a una final de l'NBA, però almenys han restablert la seva dignitat. L'equip bostonià s'ha adjudicat el tercer partit de la final de la Conferència Est de l'NBA, en imposar-se a la pista dels Cleveland Cavaliers (108-111) per sumar el seu primer punt.

La sèrie la comanden encara els Cavaliers (2-1), que per primera vegada en aquest play-off, i quan ho tenien tot a favor, entren en dubtes. Després d'escombrar els Celtics en el segon partit (86-130), amb 2-0 a la sèrie i dos partits a casa, tot semblava fet. I més quan s'anunciava que Isiah Thomas, el millor jugador dels Celtics, no jugaria més per lesió.

Els dos primers quarts han respost a aquest guió, amb un Kevin Love assumint el paper d'estrella dels Cavs (22 punts abans del descans) i avantatge còmode per als de casa.

Però, a la represa, els Celtics han capgirat el marcador contra tot pronòstic, impulsats per Marcus Smart (27 punts) i Avery Bradley (20). Aquest últim ha fet el triple de la victòria a l'últim segon.

Menció a part mereix l'actuació de LeBron James, la més fluixa que se li recorda en un partit de play-offs des del 2011: 11 punts. "No he estat en el partit. No sé què m'ha passat", ha admès James, que venia d'encadenar 6 partits seguits amb més de 30 punts. "Ens donaven per morts, però nosaltres lluitem fins al final i ara tenim confiança en el que vindrà", ha explicat Bradley, l'autor del triomf.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut