El base Isaiah Thomas celebra la victòria dels Celtics contra els Bucks (Reuters)
NBA

Els Boston Celtics s'imposen als Milwaukee Bucks i es proclamen campions de la Conferència Est

La històrica franquícia de Boston s'ha assegurat el factor pista als "play-offs" i s'enfrontarà amb els Chicago Bulls en la primera ronda. Els Indiana Pacers seran els rivals dels Cleveland Cavaliers, vigents campions de l'NBA.

David CarballoActualitzat

Els Boston Celtics s'han imposat als Milwaukee Bucks per 112-94 en l'últim partit de la lliga regular i s'han proclamat campions de la Conferència Est de l'NBA. La històrica franquícia ha reviscut els seus millors temps amb un contundent triomf que li permet assegurar-se el factor pista a favor seu en tots els "play-offs" fins a una hipotètica final de conferència.

El reserva Gerald Green, amb 18 punts, ha liderat la còmoda victòria dels Celtics, que tanquen la temporada amb un balanç de 53 triomfs i 29 derrotes, i ara s'enfrontaran en la primera ronda amb els Chicago Bulls, que s'han classificat en la vuitena posició de l'Est apallissant els Brooklyn Nets per 112-73. Per la seva banda, els Bucks acaben la fase regular en la sisena plaça i se les veuran amb els Toronto Raptors.

L'últim equip que ha certificat la seva classificació són els Indiana Pacers, que s'han desfet dels Atlanta Hawks per 104-86 liderats pels 32 punts i 11 rebots de Paul George. Amb aquesta victòria, els Pacers han acabat setens i s'enfrontaran en la primera ronda dels "play-offs" amb els campions vigents, els Cleveland Cavaliers, que han tornat a reservar les seves estrelles en una nova derrota a casa contra els Raptors (83-98).

En canvi, els Miami Heat, el tercer equip que encara mantenia opcions de classificar-se per als "play-offs", han quedat fora de la lluita pel títol de l'NBA després de sumar una estèril victòria contra els Washington Wizards per 110-102. 

Un cop acabada la lliga regular, els aparellaments de la primera ronda dels "play-offs" a la Conferència Est són els següents:
Boston Celtics-Chicago Bulls
Cleveland Cavaliers-Indiana Pacers
Toronto Raptors-Milwaukee Bucks
Washington Wizards-Atlanta Hawks

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut