Isaiah Thomas ha destacat amb 33 punts en el primer partit de semifinals (Reuters)
Bàsquet

Els Boston Celtics s'avancen a les semifinals i els Utah Jazz eliminen Los Angeles Clippers

Amb un gran Isaiah Thomas (33 punts), els de Boston sumen el primer punt a les semifinals de la Conferència Est davant els Washington Wizards

Actualitzat

El final de la primera ronda dels play-offs per al títol de l'NBA ha coincidit en la mateixa jornada amb l'inici de les semifinals. Els Utah Jazz és l'últim equip classificat per a les semis després d'haver superat Los Angeles Clippers en la seva pròpia pista (91-104) en el setè i definitiu partit per col·locar el 4-3 al caseller.

Derrick Favors (17 punts) i Gordon Hayward (26) han estat els principals arguments dels Jazz davant uns Clippers que aquesta vegada no han sabut compensar l'absència per lesió d'un dels seus millors jugadors, Blake Griffin. Aquest fet podria precipitar canvis dràstics en els Clippers de cara a la pròxima temporada, mentre que els Jazz, que no superaven una primera ronda des del 2010, se les hauran amb els Golden State Warriors en semifinals.

L'adeu de Paul Pierce

El partit també ha suposat el comiat amb 39 anys de l'aler Paul Pierce, jugador llegendari dels Boston Celtics, i que des del 2015 jugava amb els Clippers. Conegut com "The Truth" per la seva facilitat per encistellar en el moment de la veritat, Pierce deixa l'NBA amb 26.403 punts i un anell de l'NBA, el que va guanyar el 2008 amb la franquícia bostoniana.

Pierce ja és història, però els Celtics tenen coses a dir aquesta temporada i ja s'han avançat amb un primer triomf sobre els Washington Wizards (123-111) a les semifinals de la Conferència Est. Un cop més ha destacat la presència sobre el parquet d'Isaiah Thomas que, tot i tenir permís del club després d'haver assistit el dia abans als funerals de la seva germana, morta en accident de trànsit, va voler jugar el partit. I ho va fer, a més, amb una actuació excelsa: 33 punts i una nova lliçó en la direcció del joc de l'equip verd.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut