Isaiah Thomas ha jugat el partit entre els Boston Celtics i els Chicago Bulls tot i que no feia ni 24 hores que havia perdut la seva germana en un accident de trànsit (Reuters)
NBA

Els Boston Celtics cauen davant dels Chicago Bulls en un partit marcat per la mort de la germana d'Isaiah Thomas (102-106)

El base nord-americà va liderar els Celtics tot i que feia menys de 24 hores que la seva germana havia mort en un accident de trànsit

Actualitzat

Isaiah Thomas s'ha emportat bona part de tota l'atenció en la derrota dels Boston Celtics davant dels Chicago Bulls (102-106) en el partit inaugural de l'eliminatòria de la primera ronda de la Conferència Est. Però les raons no són esportives, i és que el base nord-americà va perdre la seva germana, Chyna, en un accident de trànsit unes hores abans del partit. Malgrat estar emocionalment molt afectat, Thomas ha insistit que volia jugar tant sí com no, i un cop més ha liderat el seu equip tot i no aconseguir la victòria.

Ha fet 33 punts, ha capturat 5 rebots i ha servit 6 assistències. L'entrenador dels Celtics, Brad Stevens, no ha parat de repetir que tot l'equip és a la seva disposició i que donarà suport a totes les decisions que prengui el jugador, ja sigui quedar-se a Boston -tenen el segon partit contra els Bulls la matinada del pròxim dimarts- ja sigui marxar cap a Seattle, on va perdre la vida la seva germana.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut